locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

Tara: Romania
Oras: Bucuresti
Salar: Pana la3600 € /luna
Nivel cariera: Entry level / Incepator / Sub 3 ani experienta
Departament: IT
Oferta Job: Recrutare – 07 Octombrie 2019
Limbi straine: Franceza
Comision: 0 (Locuri de munca fara comision si fara taxe de mediere, consultanta, etc)

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pentru a aplica la acest job trebuie să fii autentificat în contul tău de candidat.
Intră în cont Creează cont

Cerinte canditat locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

You as a senior engineer responsible to perform Systems & Network Troubleshooting, trouble ticket Update, Follow-up, Escalation and Resolution

Aplicati la jobul OSS Engineer in Bucuresti si beneficiati de conditiile salariale motivante!
Va puteti imbunatati situatia financiara si conditiile de munca chiar astazi.

Descriere locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

Responsibilities:
Answer in time to all requests related to incidents that require expertise and support
Provide support to Level 1 team
Proactively analyses incidents and propose preventive actions and network changes
Knowledge transfer to Level 1 team and support of continuous improvement
Responsible of the Change Management process and actions
Escalation to vendors, follow up and execution of changes suggested for solutions and closure of incidents
Create RCA reports and documents with “lessons learned” when requested
Transmission (Ethernet/SDH/PDH/ATM) Level 2 experience minimum 3 years
Incident/Change Management Experience
Process oriented
Availability to work BH with on-call support outside BH on a ROTA system
Product knowledge (as a plus):
SDH Nokia (including Lucent, Alcatel, TRT), Sagem (including Marconi SAT)
Ethernet Actelis
ATM Nokia (Alcatel)
French minimum level A2
Basic telecom knowledge
Process oriented
Able to develop and improve existing working procedures and processes
Knowledge of installation/configuration/administration of Unix/Linux and Windows systems
Know-how of database administration and maintenance (Oracle, Sybase)
Know-how of virtual environments
Knowledge of the most common network protocols
Ability to work temporally in non-standard hours, night and weekends including on-call schedule by rotation
Ability to travel 10% of time for trainings, knowledge transfer
Very good communication and presentation skills
Ability to troubleshoot and manage complex issues and work with FE counterparts in solving the issues

locuri de munca

CAUTA joburi bune si platite bine

Gaseste jobul potrivit pentru tine chiar azi cu Viajob.ro!

Munca Strainatate

oferte locuri de munca

ONLINE oferte joburi strainatate

Oferte locuri de munca mai simplu decat credeai!

Oferte Locuri De Munca

joburi Romania

Anunt locuri de munca Romania

Anunturi joburi Romania in timp real acum!

Joburi Romania

locuri de munca IT

Joburi IT actualizate

Vezi toate joburile din domeniul IT

Joburi IT

Descriere angajator locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

Compania VIAJOB detine parteneriate directe cu angajatorii din Romania si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, pentru a avea cat mai usor acces la locuri de munca OSS Engineer Bucuresti. Acest fapt iti deschide in mod gratuit accesul la o gama diversificata de joburi pe piata de profil din Romania, avand totodata oportunitatea de a aplica si activa legal in Bucuresti. Angajatorii din Romania isi doresc un personal capabil sa presteze munca depusa la inalte standarde de performanta. Ei cauta in permanenta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta. Cei care ofera posibilitatea de angajare pentru locuri de munca OSS Engineer Bucuresti si alte joburi similare in domeniul IT sunt certificati si autorizati pentru activitatea prestata. Angajatorii din Romania detin o structura complexa, organizata, si sunt mereu orientati spre eficienta si performanta atunci cand anunta posturi libere cu locuri de munca OSS Engineer Bucuresti si inteleg perfect ca fiecare angajat trebuie sa aiba o functie bine definita in cadrul companiei lor, ca fiecare om are un set unic de calitati, abilitati si competente profesionale.

locuri de munca

Acces locuri de munca Romania simplu si rapid!Serviciile noastre de resurse umane interconectate cu tehnologia IT au posibilitatea sa-ti ofere acces la locuri de munca Romania in timp real. Viajob.ro va faciliteaza accesul spre pietele de munca globale in mod gratuit!
Vezi informatii locuri de munca Romania »

Informatii locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

Prin angajatori directi si prin parteneriatele incheiate cu agentiile acreditate din Romania, VIAJOB ofera servicii de plasare si acces la locuri de munca OSS Engineer Bucuresti. Standardele de siguranta si respectarea drepturilor din domeniu este prioritatea noastra absoluta, ca o companie serioasa si dedicata, astfel ca depunem toate eforturile sa lucrezi intr-un mediu care te apreciaza ca om si angajat. Managementul proactiv si orientarea catre valorile umane ne determina in permanenta sa gasim cele mai bune locuri de munca OSS Engineer Bucuresti, unde sa activezi si sa lucrezi cu incredere si voie buna. Noi, VIAJOB, iti reamintim in permanenta ca tu, ca si cetatean al spatiului economic european, ai drepturi sigure de munca, calatorie si rezidenta, egale cu ale oricarui alt cetatean al Uniunii Europene. Poti aplica la locuri de munca OSS Engineer Bucuresti, iar noi iti garantam accesul gratuit catre angajatorii de aici. Tehnologia IT de care dispunem si investitiile in capitalul uman calificat ne permit sa actualizam in permanenta joburile disponibile pe piata de profil din Romania, asa incat sa ai certitudinea deschiderii catre informatii locuri de munca OSS Engineer Bucuresti in timp real, atat pentru sectorul privat, cat si pentru sectorul public. Retine ca pachetul salarial poate varia in functie de angajator, de locatie, de numarul de ore prestate, calificare, experienta, abilitati, competente profesionale sau alte criterii economice, dar intotdeauna va fi transparent publicat pe platforma VIAJOB si prevazut exact in contractul de munca. Interviul si semnarea angajamentului de munca se face fie direct cu ofertantii sau partenerii directi din Romania, fie prin intermediul VIAJOB, in functie de intelegerile incheiate. Cu Viajob.ro ai informatii angajari si recrutare personal actualizate!

Locuri de munca OSS Engineer Bucuresti fara comision

Fie ca vorbim despre locuri de munca OSS Engineer Bucuresti, parte a domeniului de activitate IT, fie ca ne raportam la orice alt sector de activitate, profesionalismul si seriozitatea te caracterizeaza pe piata plasarii fortei de munca doar daca te incadrezi in categoria firmelor care lucreaza fara sa perceapa comision. Pentru VIAJOB, oferirea de locuri de munca OSS Engineer Bucuresti fara comision este unul dintre principiile fundamentale caracteristice procesului sau de activitate economica. Prin serviciile companiei noastre ai certitudinea aflarii jobului dorit in Romania, in schimbul unor costuri minime. Suntem printre putinele firme serioase care nu percepem niciun fel de taxa de mediere atunci cand vine vorba despre inscrierea, procesarea si aplicarea in baza noastra de date. Sa ai parte de locuri de munca OSS Engineer Bucuresti fara comision este cel mai important beneficiu pentru tine. Singura cheltuiala pe care este posibil sa fiti nevoit sa o suportati este costul transportului din Romania spre Romania, in cazul cand acesta nu este acoperit de catre angajator. Deplasarea se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti, eventual, resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti primi remuneratia salariala pentru munca prestata. Exista, insa, posibilitatea ca toate acestea sa nu fie obligatorii, in conditiile in care exista situatii cand intelegerea intre parti presupune ca angajatorul plateste cheltuielile de transport, masa si cazare pentru beneficiarii de locuri de munca OSS Engineer Bucuresti. Cu Viajob.ro ai cele mai bune anunturi locuri de munca OSS Engineer Bucuresti!

Ai mereu cu tine cele mai bune oferte de munca disponibile in Bucuresti, Romania!
Cu Viajob.ro ai joburi actualizate in timp real din domeniul IT.

Oferte locuri de munca OSS Engineer Bucuresti

In actuala economie de piata, VIAJOB este capabila sa imbine cu succes ultimele tehnologii si resursele umane calificate, pentru a-ti prezenta, in timp real si pertinent, cele mai recente oferte locuri de munca OSS Engineer Bucuresti, concomitent cu disponibilitatea acestora pe piata de profil. Investim mereu in oameni, principala resursa a oricarui business, si suntem mereu gata sa-ti punem la dispozitie in mod gratuit oferte locuri de munca OSS Engineer Bucuresti, indeplinind toate standardele de siguranta si de protectie a muncii, in conformitate cu normele europene si internationale aflate in vigoare. Compania VIAJOB este certificata pentru plasarea fortei de munca si detine parteneriate cu angajatorii din Romania si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, in acord cu legislatia Uniunii Europene. Dispunem de un sistem informatic automatizat ce ne permite sa iti gasim cele mai bune oferte locuri de munca, cu cele mai atractive recompense salariale. In momentul cand sunteti hotarat ce sa selectati si aveti idee ce anume vi s-ar potrivi cel mai bine, echipa noastra va poate oferi servicii de consultanta, mediere si consiliere, astfel incat alegerea sa va reprezinte, iar eficienta sa dea rezultate multumitoare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajator. Opteaza pentru oferte locuri de munca OSS Engineer Bucuresti si ai certitudinea ca personalul nostru calificat si serviciile prestate de noi au ca obiectiv siguranta, calitatea, eficenta si sinceritatea in activitatea desfasurata.
Majoritatea angajatorilor care ofera joburi in Romania nu cer neaparat echivalarea studiilor din sistemul romanesc, dar exista si situatii cand aceasta se impune, mai ales in cazul atestatelor de calificare si competente profesionale sau al studiilor superioare. Succes!
Informatii suplimentare cu privire la asezarea geografica, locuri de munca, clima, economie, cultura si nivel de trai in Romania puteti gasi pe Wikipedia.